Zobacz w szczegółach
- ATLANTIS KWAS SUCHY – naturalny kwas suchy żytni, doza 1-5% w stosunku do mąki żytniej
- BRENN-ZYM WN – polepszacz do wyrobu wafli
- FRESH MAX – polepszacz przedłużający świeżość pieczywa, doza 0,5-1%
- FROST – polepszacz do pieczywa mrożonego i zapiekanego, doza 1%
- COOL EXPERT – polepszacz do pieczywa odroczonego i mrożonego, doza 2-3%
- PRIMA FRESH (czysta etykieta) – polepszacz przedłużający świeżość pieczywa, doza 1-1,5%
- MAXIMA (czysta etykieta) – polepszacz uniwersalny do pieczywa, doza 0,2-0,5%
- CONCENTRA – polepszacz wysoko enzymatyczny, doza 0,1-0,2%
- MASTER – polepszacz do bułek, doza 0,2-0,5%
- CEZAR – polepszacz do kajzerki (tradycyjna, mrożona, odroczona), doza 2%
- CORN FRESH (czysta etykieta) – naturalny przedłużacz świeżości, doza 1%
- SUPER FRESH – polepszacz przedłużający świeżość, doza 1-2%
- SŁÓD BARWIĄCY – słód jęczmienny palony, doza 1%
- SŁÓD BARWIĄCY ŻYTNI – słód żytni palony, doza 1%
- SORBO – środek antypleśniowy do pieczywa, doza 1-2%
- STRONG (czysta etykieta) – polepszacz uniwersalny do pieczywa, doza 0,2-0,5%
Pobierz listę produktów
Plik do pobrania w pdf